Uncategorized

A Kell-Tudom Útmutató Természetes Megoldások Ízületi Fájdalom

Ízületi fájdalom krónikus, továbbra is 24 óra, a nap, az emberek gyakran felébred éjszaka miatt. Lehet, hogy az élet nagyon szánalmas.

Alább meg fogja találni a különböző megoldásokat, hogy segítsen, hogy a fájdalom, ami teljesen természetes, mindenképpen megér egy próbát. Jönnek erősen ajánlott – csak meg kell keresni őket az interneten, hogy megtalálják gyakran több ezer pozitív megjegyzések:

Almaecet:

Almaecet2 evőkanál almaecet egy pohár víz könnyen elkészíthető. Idd meg kétszer-háromszor naponta.

Ha nehezére esik le, akkor segíts magadon hozzáadásával narancs vagy almalé, talán vörösáfonya, persze, drágám – kreativitás nem ismer határokat. Ön is vásárolhat kapszula formájában az egészség áruházban.

Azt is enyhíti a fájdalmas, duzzadt ízületek, egy ronggyal almaecet. Tedd másfél csésze forró (de nem forrásban lévő – emlékszem, hogy ez lesz a vége, a bőr) vízben, majd adjunk hozzá negyed csésze almaecet. Áztassa a ruhát a keveréket, majd csavard ki a legtöbb nedvességet. Tegyük a ruhát a környék, ahol tapasztalt fájdalom, majd csomagolja egy törölközőt (is meleg, forró, ha lehetséges) több, mint a ruhát, hogy tartsa a meleget. Hűti le, ha szükséges, akkor ezt a folyamatot újra.

Almaecet, Méz:

Almaecet kevert méz nagy fájdalom gyilkos nem csak az ízületi gyulladás. Legközelebb, ha fájdalmat, csak próbálja ki, ahelyett, hogy egy, a gyógyszertár gyógyszer. Nincs mellékhatása. Csak keverje össze egy teáskanál természetes méz, egy teáskanál almaecet egy pohár. Keverjük össze a meleg vízben, fenékig.

Blackstrap Melasz:

Ez hasonló ahhoz, almaecet, de ne feledje, hogy jön a cukor, így nem jó a fogak, ezért kérjük, tisztítsa meg őket rendszeresen, de ne vedd be a gyógyszert, aztán megyek is aludni anélkül, hogy fogmosás! Itt van, mit csinál – ez könnyű. Oldjunk fel egy evőkanál egy csésze meleg vízben, majd idd meg kétszer egy nap, ez ad nagy megkönnyebbülés, hogy az ízületi fájdalom

Fahéj, Méz:

Fahéj MézEgy másik könnyű orvosolni, talán még meg is van otthon. Adjunk hozzá egy kis kanál fahéj, két teáskanál méz, egy csésze forró vizet. Kétszer egy nap a legjobb eredményt.

Mint a almaecet, akkor is használhatja ezt a keveréket egy ruhával. Keverjünk össze egy rész mézet két része langyos vízzel, majd adjon hozzá egy kis kanál fahéj por, amíg ez képezi a massza. Masszázs ez a tészta, rá a viszketés/fájdalmas testrészt, olyan lassú, körkörös mozdulatokkal.

Ezek a természetes jogorvoslati lehetőségek állnak rendelkezésre a boltba, vagy akár a szupermarketek néha. Fontos, hogy a legjobb minőségű lehetséges – csak a legjobb a szervezetben.

Vélemény, hozzászólás?